Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent
werkenvoornederland.nl

Rochelle Kleinmoedig

‘De combinatie van mens en techniek spreekt mij enorm aan’

Rochelle Kleinmoedig werkt als senior ketenbeheerder bij Logius op de afdeling Handel en Transport. Met haar collega’s beantwoordt zij 2e-lijnsvragen van klanten, leveranciers en collega’s en zorgt voor de continuïteit van Digipoort in de hele keten.

Mens en techniek

‘Ik ben op dit moment druk bezig met de aansluiting van een groot aantal partijen op Digipoort, het digitale communicatiesysteem tussen bedrijven en overheid. Deze groep moet vóór 1 februari aangesloten zijn om te kunnen voldoen aan hun meldingsplicht richting de overheid. Ik coördineer het aansluitingstraject, beantwoord vragen van ons servicecentrum en heb contact met onze leveranciers en de desbetreffende overheidspartij. De combinatie van mens en techniek spreekt mij enorm aan.

Zorgen dat de keten draait

Het dagelijks contact met mensen vind ik misschien wel het leukste onderdeel van mijn werk.

Dat je samen zorgt dat de ICT-keten draait, beseft dat je elkaar daarin ook echt nodig hebt en van elkaar leert.

Lerende organisatie

Van elkaar leren hoort heel erg bij Logius als organisatie. Als een klant mij belt met een probleem ga ik niet zelf het wiel uitvinden. Het is cliché, maar je leert meer van en met elkaar dan in je eentje. Regelmatig krijg ik de vraag: “En Rochelle, heb je al geshopt vandaag?” Kennis vergaren en kennis delen vind ik belangrijk en dat doe ik dus door intern bij mijn collega’s te shoppen.’


Rochelle Kleinmoedig

Rochelle Kleinmoedig

  • Senior ketenbeheerder
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • Studeerde informatie, dienstverlening en management aan de Haagse Hogeschool. Is bij Logius onder andere verantwoordelijk voor de aansluiting van bedrijven op Digipoort, het digitale communicatiesysteem tussen bedrijven en de Rijksoverheid.
  • Zit 3 keer per week in de sportschool en zingt daarnaast in de Logius-band

Continu bereikbaar met Digipoort

Continu bereikbaar met Digipoort

Continu bereikbaar met Digipoort

Jaarlijks verwerkt communicatiesysteem Digipoort ruim 80 miljoen berichten tussen bedrijfsleven en Rijksoverheid. Dit systeem moet altijd beschikbaar zijn. Hoe heeft Logius dit geregeld?

>Continu bereikbaar met Digipoort

Vacatures bij Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties