Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent
werkenvoornederland.nl

P-Direkt

P-Direkt is dé innovatieve HR-dienstverlener van en voor de Rijksoverheid. Wij zorgen dat de 120.000 rijksambtenaren hun personeelszaken zo veel mogelijk zelf kunnen regelen. Van verlof tot salaris en van indiensttreding tot reorganisatie. Dat doen we met de digitale systemen van P-Direkt, zoals de P-Direkt app, het elektronische personeelsdossier en het P-Direktportaal dat gekoppeld is aan het rijksbrede intranet met informatie over het arbeidsvoorwaardenpakket. Voor inhoudelijke vragen over wet- en regelgeving op het gebied van personeel en salaris, is het contactcenter van P-Direkt het vaste aanspreekpunt voor rijksmedewerkers. Onze systemen en dienstverlening zijn afgestemd op het ondersteunen van de medewerker en de manager. Zo kunnen zij alle personeelszaken gemakkelijk, snel èn correct regelen. P-Direkt verzorgt ook de salarisbetaling van alle rijksambtenaren.

samsung en iphone

Werken op het snijvlak van HR en ICT

Bij P-Direkt werk je aan het HR-systeem en salarisverwerkingssysteem voor de grootste werkgever van Nederland. De grondgedachte is om steeds te verbeteren. Dat maakt P-Direkt vooral voor ICT’ers een interessante werkgever. We lopen voorop bij ICT-ontwikkelingen op het gebied van salaris- en personeelsadministraties. De ICT-functies binnen P-Direkt lopen uiteen van basisconsultant tot functioneel beheerder. Bijna iedereen werkt met SAP en heeft affiniteit met Human Resource Management en/of salarisverwerking. Veel ICT-functies die momenteel nog door externe medewerkers worden uitgevoerd, zullen op termijn door eigen personeel worden vervuld. Mede hierdoor is er veel ruimte voor doorgroei, persoonlijke interesses en ambities. P-Direkt is een relatief jonge organisatie en heeft een open cultuur en korte lijnen.

Op de website van P-Direkt vind je meer informatie over de organisatie en de onderwerpen waaraan P-Direkt werkt.

Vind jouw plek.

Vacatures van P-Direkt

Werken op het snijvlak van HR en ICT

Werken op het snijvlak van HR en ICT

Werken op het snijvlak van hr en ICT

P-Direkt helpt 120.000 ambtenaren bij het zelf online regelen van al hun personeelszaken. Van verlof tot salaris en van indiensttreding tot reorganisatie. ICT’ers bij P-Direkt werken aan het grootste HR- en salarisverwerkingssysteem voor de grootste werkgever van Nederland.

>Werken op het snijvlak van HR en ICT

'Mijn SAP en HR-kennis kan ik als functioneel beheerder goed gebruiken'

Pieter de Jong

Pieter de Jong

  • Functioneel beheerder
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Meer over Pieter

'Ik specialiseer mij in HTML5 om zo nog gebruikersvriendelijkere producten te bouwen'

Sandhya Banwarie

Sandhya Banwarie

  • SAP Developer Consultant
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Meer over Sandhya