Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent
werkenvoornederland.nl

SSC-ICT

SSC-ICT is partner van en voor het Rijk. Wij zijn er altijd en onze ambities zijn hoog. Samen met 8 ministeries werken we aan een eigentijdse en compacte Rijksdienst. Wij werken voor 30.000 rijksambtenaren, voor Nederland en grensoverschrijdend. Wij verbinden onze ICT-kennis met kennis van de ministeries.

Onze medewerkers werken iedere dag aan een rijksbrede bundeling en standaardisatie van projecten waarbij de klant centraal staat. Wij zorgen voor de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek. In een complexe
ICT-infrastructuur waar we werken aan boeiende ICT-vraagstukken. Wil jij deel uitmaken van een van de grootste
ICT-bewegingen binnen de Rijksoverheid? Ben je klantgericht? Een professional met een hands-on-mentaliteit die zich graag wil ontplooien in een dynamische werkomgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

SSC-ICT

Data veilig opslaan en beheren

De overheid werkt steeds meer digitaal. Daarom wordt het steeds belangrijker dat data op een veilige manier wordt opgeslagen en beheerd. Met het nieuwe overheidsdatacenter (ODC) biedt SSC-ICT een state of the art, betrouwbaar en vooral veilige infrastructuur voor het Rijk. Met het nieuwe ODC voldoet SSC-ICT aan de modernste eisen. Lees hier meer over het ODC. Wil je meer weten over SSC-ICT? Bekijk dan de website.

Netwerkservers beheren in alle tijdzones

Netwerkservers beheren in alle tijdzones

Dankzij een team van 40 ICT’ers van SSC-ICT profiteren nu al onze ambassades wereldwijd van 24/7 IP-telefonie. En zijn altijd en overal bereikbaar. Richard Graeff en Dimitri Groenewoud vertellen over deze klus op de hoogste beveiligingsniveaus.

Lees verder

Van museum tot ICT-fort: Europa was op bezoek

Van museum tot ICT-fort: Europa was op bezoek

Van museum tot ICT-fort: Europa was op bezoek

Van 1 januari tot 1 juli 2016 was het Scheepvaartmuseum het decor van een komen en gaan van hoogwaardigheidsbekleders en journalisten. Met een team van zo’n 25 mensen heeft SSC-ICT het EU-voorzitterschap van 2016 voorbereid.

>Van museum tot ICT-fort: Europa was op bezoek
 • Onno

  Onno Hoogeveen
 • Germaine

  Germaine Sint-Jago
 • Samantha

  Samantha Verdooren
 • Niels

  Niels Hogendoorn
 • Danny

  Danny Emmerik
 • Miranda

  Miranda Heesbeen
 • Timothy

  Timothy Siebes