Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent
werkenvoornederland.nl

SSC-I Veiligheid en Justitie

Het Shared Service Center ICT (SSC-I) is dé ICT-dienstverlener binnen het domein van Veiligheid en Justitie. We hebben een commerciële instelling met een sterk maatschappelijke betrokkenheid.

SSC-I

Van begin tot eind

We verzorgen de ICT voor alle gevangenissen, TBS instellingen en jeugdinrichtingen. Dit begint bij binnenkomst van een gedetineerde en eindigt pas na het vertrek. Van vingerafdrukscans tot vervoersregistratie en veilig mobiel bereik in de cel. We zijn betrokken bij een pilot om de zelfredzaamheid van gedetineerden te vergroten voor een goede terugkeer in de maatschappij. Kortom: een breed scala aan ICT diensten in een maatschappelijke relevante context.

Elke dag zorgen we ervoor dat meer dan 20.000 rijksambtenaren beschikken over veilige, betrouwbare en innovatieve ICT waarmee ze hun werk goed kunnen doen. Onze klanten zijn onder meer de Raad voor de Kinderbescherming (RvdK), Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V), Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Werken bij SSC-I

Vind je het uitdagend om voor een grote innovatieve organisatie te werken die ertoe doet? Vind je vooruitgang en ontwikkeling belangrijk en volg je de laatste technologische ontwikkelingen op de voet? Ben je ambitieus en klaar voor een carrière bij de overheid? Dan zoeken we jou! We bieden je een interessante werkplek waar je in teamverband werkt aan zichtbare IT-projecten en –diensten. Bij SSC-I werk je in een informele omgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

ICT’er in de gevangeniswereld: bijdragen aan veiligheid

ICT’er in de gevangeniswereld: bijdragen aan veiligheid

SSC-I is de ICT-dienstverlener van onder andere de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Door de technologische infrastructuur te beheren en te ontwikkelen, draagt SSC-I bij aan de veiligheid van de samenleving.

>ICT’er in de gevangeniswereld: bijdragen aan veiligheid
Martijn

Martijn

  • IT-beveiligingsspecialist
  • Ministerie van Veiligheid en Justitie

Meer over Martijn

Michaël

Michaël

  • Interactie designer
  • Ministerie van Veiligheid en Justitie

Meer over Michaël