Inkoop en contractmanagement bij het RVB

Bij het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) werken professionals op Inkoop en Contractmanagement (ICM) aan unieke bouw-, verbouw- en renovatieprojecten die impact hebben op de maatschappij en het werk van duizenden mensen. We kijken altijd naar het grotere plaatje. Kan het nog duurzamer? Draagt het voldoende bij aan de klimaatdoelstellingen en aan het professionaliseren van de bouw?

In al onze projecten staat inkoop vanaf de vraag tot aan de gunning aan de basis en is contractmanagement onmisbaar in het succesvolle verloop. 

Uniek werkveld, de lat ligt hoog

Als inkoper of contractmanager werk je samen met collega’s van allerlei disciplines aan projecten van verschillende complexiteit. Er spelen altijd verschillende belangen mee. Het kan bijvoorbeeld gaan over de renovatie van het Binnenhof, de realisatie van toekomstbestendige kazernes voor Defensie of de uitbreiding van een gevangenis. Juist daarom gaan we weloverwogen te werk.

Uniek werkveld bij het RVB

Bij elkaar hebben we het jaarlijks over meer dan 60.000 inkooporders van ruim € 2,6 miljard, 4000 leveranciers en bijna 200 nationale en Europese aanbestedingen. Werk op een serieus hoog niveau. We helpen elkaar om op dat niveau te blijven. Dit zie je ook in de eisen die wij stellen aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Als Rijksvastgoedbedrijf hebben we een voorbeeldfunctie en onze gebruikers moeten kunnen vertrouwen op ons vastgoed. 

Ontdek hoe het is om binnen dit vakgebied bij het RVB te werken en wat we jou te bieden hebben. 

Maak kennis met ICM bij het RVB

Met de markt de toekomst in

Samenwerken met de markt is voor jou als inkoper of contractmanager bij het RVB essentieel. Dat doe je in grote projecten – zoals de nieuwbouw van het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) – maar ook in kleinere projecten voor onderhoud en renovatie.Met de markt de toekomst in

Het is belangrijk dat we als organisatie niet alleen een aantrekkelijke werkgever, maar ook een aantrekkelijke opdrachtgever zijn en dat we de markt helpen om het beste uit zichzelf te halen. Zeker als je kijkt naar de enorme hoeveelheid nieuwe projecten en programma’s die – vaak met een politieke lading – voor de deur staan op het gebied van verduurzaming, woningbouw, energietransitie en circulair bouwen. Met slimme contractvormen, heldere communicatie en ruimte voor nieuwe ideeën zorg je ervoor dat we deze uitdaging samen met de markt aan kunnen.

De ICM experts van het RVB

Op de bouwplaats kijk ik of het contract goed verloopt

Aafke Alblas

Adviseur contractmanagement
Rijksvastgoedbedrijf

Als inkoper zoek ik de balans tussen belangen van de markt en de overheid

Jeroen Oehler

Senior adviseur inkoop en aanbesteden
Rijksvastgoedbedrijf

Creativiteit en nieuwsgierigheid zijn in het inkoopvak onmisbare competenties

Wilco Kraamer

Senior adviseur aanbesteden en contracten/coördinator
Rijksvastgoedbedrijf

Neem contact op met onze recruiters

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon