P-Direkt

P-Direkt is de HR dienstverlener van de Rijksoverheid. Met innovatieve technologie kunnen rijksambtenaren hun personeelszaken regelen via het zelfbedieningsportaal.

P-Direkt

P-Direkt is de HR-dienstverlener van de Rijksoverheid. Voor bijna 140.000 medewerkers en managers van ministeries en andere overheidsorganisaties bieden wij een breed pakket aan diensten op het snijvlak van HR en ICT. Onze bekendste eindproducten zijn salarisbetaling ('iedereen op tijd het juiste salaris') en informatievoorziening. Jaarlijks verwerken wij ruim € 9,7 miljard aan personeels- en salariskosten.

Onze vier kernwaarden zijn terug te vinden in al onze activiteiten, producten en diensten: wij zijn betrouwbaar, efficiënt, klantgericht en innovatief.

P-Direkt is een shared service organisatie en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Bij P-Direkt werken ruim 700 medewerkers, verspreid over drie locaties: Den Haag, Zwolle en Bonaire.

P-Direkt app

App-Direkt. Overal geregeld!

Werken op het snijvlak van HR en ICT

Bij P-Direkt werk je aan het HR-systeem en salarisverwerkingssysteem voor een van de grootste HR-dienstverleners van Nederland. Onze ambitie is om te blijven innoveren op het gebied van ICT en daarbuiten. We lopen voorop bij ICT-ontwikkelingen van salaris- en personeelsadministraties. Dat maakt P-Direkt vooral voor ICT’ers een interessante werkgever. De ICT-functies lopen uiteen van basisconsultant tot functioneel beheerder. Bijna iedereen werkt met SAP en heeft affiniteit met Human Resource Management en/of salarisverwerking. Naast ICT biedt P-Direkt ook diverse functies op het gebied van HR en bedrijfsvoering.  Binnen P-Direkt is er veel ruimte voor doorgroei, persoonlijke interesses en ambities.

Op de website van P-Direkt vind je meer informatie over de organisatie en de onderwerpen waaraan P-Direkt werkt.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon