P-Direkt

P-Direkt is dé innovatieve HR-dienstverlener van en voor de Rijksoverheid en zorgt dat rijksambtenaren hun personeelszaken zo veel mogelijk zelf kunnen regelen.

P-Direkt

P-Direkt is dé innovatieve HR-dienstverlener van en voor de Rijksoverheid. Wij zorgen dat de 120.000 rijksambtenaren hun personeelszaken zo veel mogelijk zelf kunnen regelen. Van verlof tot salaris en van indiensttreding tot reorganisatie. Dat doen we met de digitale systemen van P-Direkt, zoals de P-Direkt app, het elektronische personeelsdossier en het P-Direktportaal dat gekoppeld is aan het rijksbrede intranet met informatie over het arbeidsvoorwaardenpakket. Voor inhoudelijke vragen over wet- en regelgeving op het gebied van personeel en salaris, is het contactcenter van P-Direkt het vaste aanspreekpunt voor rijksmedewerkers. Onze systemen en dienstverlening zijn afgestemd op het ondersteunen van de medewerker en de manager. Zo kunnen zij alle personeelszaken gemakkelijk, snel èn correct regelen. P-Direkt verzorgt ook de salarisbetaling van alle rijksambtenaren.

P-Direkt portaal getoond op een iphone en android smartphone

Werken op het snijvlak van HR en ICT

Bij P-Direkt werk je aan het HR-systeem en salarisverwerkingssysteem voor de grootste werkgever van Nederland. De grondgedachte is om steeds te verbeteren. Dat maakt P-Direkt vooral voor ICT’ers een interessante werkgever. We lopen voorop bij ICT-ontwikkelingen op het gebied van salaris- en personeelsadministraties. De ICT-functies binnen P-Direkt lopen uiteen van basisconsultant tot functioneel beheerder. Bijna iedereen werkt met SAP en heeft affiniteit met Human Resource Management en/of salarisverwerking. Veel ICT-functies die momenteel nog door externe medewerkers worden uitgevoerd, zullen op termijn door eigen personeel worden vervuld. Mede hierdoor is er veel ruimte voor doorgroei, persoonlijke interesses en ambities. P-Direkt is een relatief jonge organisatie en heeft een open cultuur en korte lijnen.

Op de website van P-Direkt vind je meer informatie over de organisatie en de onderwerpen waaraan P-Direkt werkt.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon