Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

IT-architectuur bij SSC-ICT; hoe zit dat?

Domeinarchitect, solution architect, technisch architect: bij SSC-ICT geven verschillende professionals – zoals Fred van Laar, Kok Shang Tang en Sander van Wijk – invulling aan de architectuur en het onderliggende ICT-landschap van maar liefst 7 ministeries. Ontdek wie welke rol vervult en wat de belangrijkste taken van elke architect zijn. Bijvoorbeeld bij het inrichten van de omgeving voor Tijd- Plaats- en Apparaat onafhankelijk Werken (TPAW).

Met TPAW streeft SSC-ICT ernaar dat iedere rijksmedewerker over de hele wereld veilig, op ieder moment van de dag op elk device kan werken. Dat geldt ook voor Eva. Eva is beleidsmedewerker op een ministerie. Zij werkt aan een politiekgevoelig dossier, waarvoor het noodzakelijk is dat zij onderweg bij vertrouwelijke stukken in de systemen kan. Om dat te realiseren is er een belangrijke rol weggelegd voor de IT-architecten van SSC-ICT. Maar welke architect doet wat?

landscape modus icoonOnderstaande afbeelding kan op mobiel het best bekeken worden in 'landscape' modus

Bekijk hieronder onze vacatures. Zit je vacature er niet tussen, maar heb je wel interesse? Neem contact op met onze recruiter Jeannie Gopal.

Meer over de organisatie

Meer relevante ICT-artikelen

Als een van de grootste ICT-werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk voor ICT’ers.

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon