Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Nationaal Cyber Security Centrum

Draagt bij aan het gezamenlijk vergroten van de weerbaarheid van de Nederlandse samenleving in het digitale domein.

Nationaal Cyber Security Centrum

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) staat voor een digitaal veilig Nederland. Want digitale veiligheid – of cybersecurity – is van levensbelang en raakt alle sectoren van de samenleving. Het NCSC is het centrale meld- en informatiepunt voor ICT-dreigingen en –veiligheidsincidenten en cybercrime.

Een digitaal veilig Nederland

Bij ons werken zo’n 80 betrokken en gedreven medewerkers die 24/7 werken aan een digitaal veilig Nederland. Dit doen wij samen met de overheid, het bedrijfsleven, de wetenschap en internationale partners. Wij ondersteunen partijen die voor de samenleving van cruciaal belang zijn, zoals de energiebedrijven, de telecommunicatie en de financiële sector. We bouwen expertise op, geven advies, reageren op dreigingen en incidenten en versterken de crisisbeheersing. Ook geven we burgers, overheid en bedrijfsleven informatie en advies over digitale veiligheid en preventie. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor het NCSC zo bijzonder.

Aan de slag met de uitdagingen in de cyberwereld?

We zoeken securityspecialisten, analisten en adviseurs. Mensen met een mix van up-to-date ICT-kennis, ervaring en passie voor het vakgebied. Benieuwd naar de inhoud van het werk? Lees de verhalen van onze mensen. Zij kunnen je het beste vertellen over hun werk voor het NCSC.

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon