Werken als data-adviseur bij de IGJ

Word jij gelukkig als je diep in interessante datasets mag duiken? En vind je het belangrijk dat de zorg en jeugdhulp in Nederland goed en veilig is? Ga dan aan de slag als data-adviseur bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). 

Publicatiedatum 22-09-2022

Ine Borghans, data-adviseur bij de IGJ:

‘Als data-adviseur zorg je dat inspecteurs 'door de bomen het bos kunnen zien'. Door jouw werk zien ze in één oogopslag wat belangrijk is.’

Wat ga jij doen als data-adviseur

Iedereen in Nederland moet kunnen vertrouwen op goede gezondheidszorg en jeugdhulp. Daarop ziet de IGJ toe. Maar de inspectie kan als toezichthouder niet overal zijn. Hoe kunnen we snel en goed risico’s in kaart brengen? Hoe weten we welke fabrieken of zorginstellingen onze inspecteurs met voorrang moeten bezoeken? Door het gebruik van data - die wij zelf genereren of uit externe bronnen krijgen - in alle fases van toezicht.

Collega's gezocht

Wij zoeken daarom collega’s. Die data vertalen in bruikbare signalen voor onze inspecteurs. Die trends en ontwikkelingen in beeld brengen. En het effect van ons toezicht meten. Ben jij klaar voor een betekenisvolle baan waar je volop kansen krijgt om jezelf door te ontwikkelen? 

Werken voor de IGJ

Bij ons is het niet de vraag welke kant je met jouw talenten op kúnt gaan, maar welke kant je op wílt gaan. Wij investeren graag in jou. Met een mooi salaris – dat spreekt voor zich. Maar ook met uitgebreide verlofregelingen, de mogelijkheid extra vakantiedagen in te kopen, en veel opleidingen op zowel inhoudelijk als persoonlijk gebied. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

GJ data-adviseurs recruiter Sophie Koks

Maak kennis met onze collega's bij de IGJ

Ik help zorgaanbieders hun onderzoeken te verbeteren

Mariëlle Noordzij


Senior inspecteur IGJ

Behaalde na de opleiding verpleegkunde ook een master in de ethiek.

Lees meer over Mariëlle Noordzij
Als inspecteur maak je het verschil voor kwetsbare patiënten

Somaira Sarmaat


Inspecteur IGJ

Werkte jarenlang als verpleegkundige in de Geestelijke Gezondheidszorg (ggz). Klom na een hbo-opleiding management in de zorg op tot leidinggevende.

Lees meer over Somaira Sarmaat
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon