Meer over het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Samen beter. Doe je mee?

Wat we doen, doet ertoe en dat voel je. Werken bij VWS is betekenisvol, in een veeleisende en complexe context, waarbij de COVID-19 crisis een extra uitdaging vormt. Naast veerkracht vraagt dit om diverse perspectieven, talenten en competenties. Wij geloven dat de kracht van diversiteit zichtbaar wordt als iedereen meedoet vanuit talent; en als iedereen gezien en gewaardeerd wordt en verbonden is in de organisatie.

Over ons

VWS is een daadkrachtige, informele en inclusieve werkgever waar hard wordt gewerkt aan een gezond, fit en veerkrachtig Nederland. Hier werken betrokken, bevlogen en deskundige medewerkers met een groot hart voor hun vak. Die elkaar persoonlijke aandacht, maar ook professionele ruimte geven. In een inclusieve werkomgeving waar iedereen meedoet en –telt. De diverse kwaliteiten, invalshoeken en perspectieven zien wij als een kracht. Daarom omarmen we nieuw divers talent bij VWS.

Werken bij VWS

Meewerken aan een gezond, fit en veerkachtig Nederland. VWS als werkgever biedt werk dat ertoe doet. Maar je mag ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en de balans tussen werk en privé is goed geregeld. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling worden gestimuleerd. Je betrokkenheid en bevlogenheid gewaardeerd. Zo kun jij de maatschappelijke impact maken die nodig is.

Vacatures bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon