Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Rijks ICT Noord tech meetup Groningen

Dit najaar is er een Rijks ICT Noord tech meetup in Groningen. ICT-professionals uit heel Noord-Nederland kunnen er kennismaken met de nieuwste techontwikkelingen en trends bij verschillende rijksorganisaties.

03
dec

Na een succesvolle en volgeboekte 1e editie in 2018, is het nu tijd voor de 2e editie. De Rijks ICT Noord tech meetup wordt georganiseerd door het Rijks ICT Gilde in samenwerking met DUO, DICTU, RDW, ODC-Noord en het CJIB.

Wat

Ontmoet vakgenoten en laat je inspireren door een bijzondere keynote spreker die alles vertelt over de laatste trends en ontwikkelingen. Volg workshops over data, cloud, software engineering en technologieën van de Rijksoverheid.

Wij zorgen voor een heerlijk stampottenbuffet en sluiten de dag af met een gezamenlijke borrel. Aan de exacte invulling van het programma wordt nog hard gewerkt. De komende weken volgt hier meer informatie.

Waar en wanneer

Datum 03 december 2019
Tijd 16.30 – 21.00 uur
Locatie Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk, Borchsingel 53, Eelderwolde

Aanmelden

Deelname aan het evenement is kosteloos, maar je aanmelden is verplicht. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vorig jaar was de 1e editie van de Rijks ICT Noord tech meetup. Bekijk hier de aftermovie

Volg Werken voor Nederland op social media

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon