Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Rijks ICT-Stage meetup Den Haag

De Rijks ICT-Stage meetup is bedoeld voor ICT-studenten (hbo en wo) die interesse hebben in een stage of afstudeeropdracht bij de Rijksoverheid.

14
nov

Voor wie

De meetup is bedoeld voor ICT-studenten die interesse hebben om begin 2020 een ICT-stage of afstudeeropdracht bij de Rijksoverheid te doen.

Je kunt tijdens de meetup direct in gesprek met potentiƫle stagewerkgevers. Op deze laagdrempelige manier maak je kennis met een aantal verschillende rijksorganisaties en hun werkzaamheden.

Na de meetup zorgt het Rijks ICT Stagebureau ervoor dat jij en rijksorganisatie(s) met wederzijds interesse aan elkaar gelinkt worden en tot vervolgafspraken kunnen komen voor de invulling van een stage of afstudeeropdracht.

Waar en wanneer

Datum 14 november 2019
Tijd 15.30 - 18.30 uur
Locatie Rijkskantoor van de ministeries van BZK en J&V, Turfmarkt 147 te Den Haag

Aanmelden

Benje een ICT-student (hbo of wo) en zoek je begin 2020 een stage of afstudeeropdracht bij de Rijksoverheid? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Deadline voor het aanmelden is 09 november 2019.

Interesse? Wees er snel bij, het maximale aantal deelnemers is 35 studenten.

Volg Werken voor Nederland op social media

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon