Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Stagedag ministerie van Justitie en Veiligheid

Je slaat de krant open of bekijkt het nieuws; grote kans dat onderwerpen waar wij ons dagelijks hard voor maken daar worden besproken. Want, recht raakt mensen. Wil jij helpen bouwen aan een veilige en rechtvaardige samenleving? Ben jij nog op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage op hbo of wo niveau? Kom dan naar de stagedag van Justitie en Veiligheid en laat je informeren over de mogelijkheden.

13
nov

Programma

Wil jij werken aan uitdagende opdrachten met een grote impact? En wil je op die manier mee helpen bouwen aan een veilige en rechtvaardige samenleving? Kom dan stage lopen op het bestuursdepartement van Justitie en Veiligheid. Momenteel zijn we op zoek naar hbo en wo studenten die vanaf januari/februari 2020 kunnen starten.
Tijdens deze stagedag krijg je een uniek kijkje in de keuken van het ministerie, ontmoet je interessante sprekers die wat komen vertellen over hun werk bij Justitie en Veiligheid en krijg je de gelegenheid vragen te stellen tijdens een Q&A. Ook wordt meer inzicht gegeven in de stageplekken die vanaf februari beschikbaar zijn. We sluiten af met een netwerkbijeenkomst.

Wanneer en waar

Datum 13 november 2019
Tijd 15.00 uur
Locatie  Ministerie van Justitie en Veiligheid, Turfmarkt 147, Den Haag

 

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom uiterlijk 4 november aan voor de stagedag. Dit doe je door een mail te sturen naar recruitment@minjenv.nl met daarin je CV en een korte tekst over waarom jij geïnteresseerd bent in een stage bij Justitie en Veiligheid.

Volg Werken voor Nederland op social media

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon