Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Bèta Business Days

Volg jij een studie bij de faculteit Science en Engineering aan de Rijksuniversiteit Groningen? Kom dan naar de Bèta Business Days op 17 en 18 maart  en oriënteer je op jouw toekomst na je studie.

18
mrt

Voor wie

De Bèta Business Days zijn voor alle studenten Science en Engineering aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens dit  2-daags event kun je de hele dag deelnemen aan verschillende activiteiten zoals casestudies, presentaties en interviews. Speeddates geven je inzicht in wat werkgevers te bieden hebben. Tijdens het middaggedeelte is de grootste en meest veelzijdige werkgever van Nederland ook aanwezig: de Rijksoverheid. Heb je vragen, wil je horen wat de mogelijkheden zijn en wat werken bij de Rijksoverheid inhoudt, kom dan tussen 14.30 en 18.00 uur naar onze stand. Op 17 maart  geeft DUO ook nog een bedrijfspresentatie om 10.00 tijdens het ochtendprogramma.

Waar en wanneer

Datum 18 maart 2020
Tijd 14:30 - 18:00 uur
Locatie MartiniPlaza Groningen

Meer informatie en aanmelden

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie over het precieze programma, deelnemende bedrijven en aanmelden op de website van de Bèta business days.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon