Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Career Expo Wervingsdagen TU Eindhoven

Ben jij student aan de TU Eindhoven? En wil jij weten waar je met je technische kennis na je studie aan de slag kunt? Maak dan eens kennis met de mogelijkheden bij de Rijksoverheid tijdens de Career Expo, onderdeel van de Wervingsdagen TU Eindhoven.

10
mrt

Voor wie

De Career Expo is een goede gelegenheid voor studenten van de TU/e om kennis te maken met toekomstige werkgevers. Ook de Rijksoverheid is aanwezig en vertelt je graag over de loopbaanmogelijkheden bij de verschillende rijksorganisaties.

Programma

Op 10 maart is de Rijksoverheid aanwezig met een stand. Daar kun je vrijblijvend kennismaken met rijksmedewerkers die je graag vertellen over hun werk bij de Rijksoverheid en wat de mogelijkheden voor jou zijn. Of regel een speeddate met een van onze collega's. Wil je verzekerd zijn van een date? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. Na 1 maart is de inschrijving gesloten.

Wanneer en waar

Datum 10 maart 2020
Tijd 10.00 - 16.00 uur
Locatie Auditorium, Campus TU Eindhoven

Meer informatie en aanmelden

Geinteresseerd? Ga voor meer informatie en om je aan te melden voor de speeddates (uiterlijk 1 maart 2020) naar de website van de Wervingsdagen TU Eindhoven.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon