Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

De Noordelijke Banenbeurs

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Of wil je weten wat jouw kansen zijn op een baan bij de Rijksoverheid in de noordelijke regio? Kom dan naar de Noordelijke Banenbeurs in Groningen en bezoek de stand van de Rijksoverheid.

26
feb

Voor wie

De Noordelijke Banenbeurs is het carrière-event in de regio Groningen, Drenthe en Friesland. Ben je benieuwd welke loopbaanmogelijkheden de Rijksoverheid te bieden heeft? Kom dan op 25 en 26 februari 2020 naar Martiniplaza in Groningen. Maak kennis met 16 verschillende rijksorganisaties zoals de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) , het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB),de RDW en de Dienst ICT Uitvoering (DICTU).

Programma

De Noordelijke Banenbeurs heeft een boordevol programma met interactieve workshops, activiteiten en bovenal carrièrekansen voor jou. Ga met medewerkers en recruiters van de verschillende rijksorganisaties in gesprek of meld je aan voor een interessante workshop.

Waar en wanneer

Locatie Martiniplaza Groningen, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Datum 26 februari 2020
Tijd 11.00 - 17.00 uur

 

Meer informatie en aanmelden

Meer weten? Kijk op de website van De Noordelijke Banenbeurs.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon