Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Economenbootcamp

Wil jij weten wat je met je economische master bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Financiën en Sociale Zaken en Werkgelegenheid kunt doen op nationaal of internationaal gebied? En wil je erachter komen wat de Rijksoverheid als werkgever te bieden heeft? Meld je dan aan voor de Economenbootcamp op 11 maart 2020.

11
mrt

Kom jij deze zaal woensdag 11 maart vullen?

De aanmelding voor de jaarlijkse Economenbootcamp op woensdag 11 maart 2020 in Den Haag is geopend. We gaan niet sporten maar je ziet wel 3 ministeries op 1 dag.

We starten ’s morgens met ontbijt en een workshop bij het ministerie van Financiën. Voor een lunch en een casus gaan we naar het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. En halverwege de middag ronden we af met een inhoudelijk programma en walking dinner bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Waar en wanneer?

Datum 11 maart 2020
Tijd 08:30 - 19:00 uur (inloop bij ministerie van Financiën, afsluiting bij ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid)
Locatie Ministerie van Financiën, Korte Voorhout 7, Den Haag (inloop)

Meer informatie en aanmelden

De Economenbootcamp is hét moment om in contact te komen en te ervaren hoe een dag van een beleidsmedewerker eruitziet. Ook krijg je informatie over onze traineeships en tips voor de selectie.

Op basis van cv en motivatie selecteren we 30 deelnemers. Je kunt je nu al aanmelden via economenbootcamp@minfin.nl. De inschrijving is open tot en met 16 februari. Je hoort eind februari of je geselecteerd bent. 

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon