Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Inhouse Experience Rijks I-Traineeship

Benieuwd naar wat het inhoudt om Rijks I-trainee te zijn? Wil je meer te weten komen over de 3 tracks; ICT, Data en Cyber? Kom dan 5 februari naar de Inhouse Experience in Den Haag.

05
feb

Voor wie?

Wil jij graag ICT-, Data- of Cybertrainee worden? En ben jij benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship jou te bieden heeft? Zet 5 februari 2020 dan alvast maar in je agenda! Binnen drie uur delen huidige en voormalige I-trainees hun ervaringen over hun tijd als trainee en vertellen we je wat het Rijks I-Traineeship inhoudt, wat het voor jou en jouw verdere carrière kan betekenen en wat we van je vragen als je I-trainee wilt worden.

Waar en wanneer?

Datum 5 februari 2020
Tijd 16:30 - 19:00 uur
Locatie Ministerie van VWS, Parnassusplein 5, Den Haag

 

Meer informatie en aanmelden

De inschrijvingen voor de Inhouse Experience van 5 februari zijn geopend. Zorg dat je er snel bij bent, want inschrijven kan nog tot en met maandag 3 februari 16:00 uur via dit aanmeldformulier. Wil je je eerst nog wat beter inlezen over het Rijks I-Traineeship? Kijk dan op de website van het Rijks I-Traineeship.

In de tussentijd op de hoogte gehouden worden van belangrijk nieuws rondom evenementen en de sollicitatieperiode die start in maart 2020? Vul dan dit interesseformulier in en houd onze LinkedIn en Instagram in de gaten.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon