Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Meet en Greet traineeship Rijkswaterstaat

Heb je je studie (bijna) afgerond en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij je breed ontwikkelen en werken aan projecten die er echt toe doen? Kies dan voor een traineeship bij Rijkswaterstaat. De volgende traineegroep start in april 2021. 

09
dec

Maak kennis met het traineeship bij Rijkswaterstaat

Elk jaar gaan er zo’n 40 trainees je voor met een traineeship in de richting van bijvoorbeeld techniek, inkoop of ICT. De volgende traineegroep start op 5 april 2021. Wil  je meer weten over het regionale- en landelijke traineeship van Rijkswaterstaat, meld je dan nu aan voor de online Meet en Greet waarbij we je meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je tijdens deze Meet en Greet ook al jouw vragen over het traineeship stellen.

Voor wie

Wo-studenten met een studieachtergrond in techniek, ICT of inkoop- en contractmanagement. Hbo-studenten met een technische studieachtergrond.

Waar en wanneer

Datum 9 december 2020
Tijd 15.30 -17.00 uur
Locatie Online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tablet

De week voorafgaand aan het evenement krijgen alle deelnemers van ons een e-mail met daarin de linkjes naar de online sessie, via MS Teams.

Meer informatie en aanmelden

Je kan je nu aanmelden voor de online Meet en Greet via dit aanmeldformulier. Meer informatie over het traineeship lees je op de website van Rijkswaterstaat. Heb je vragen over dit online evenement? Neem dan contact op met Lisa Groot, campusrecruiter Rijkswaterstaat, via lisa.groot@rws.nl.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon