Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Stagemarkt Rijkswaterstaat (online)

Ben jij van plan om in september 2020 stage te lopen of om een afstudeerscriptie te schrijven? Zorg er dan voor dat je vrijdag 24 april vrijhoudt in je agenda. Op deze dag publiceren wij op onze website namelijk alle stagevacatures van Rijkswaterstaat met startdatum september 2020. Meld je aan en laat je informeren over de stagemogelijkheden bij Rijkswaterstaat. Onder alle aanmeldingen verloten wij 3 goodiebags.

24
apr

Programma

Hoe gaat dit evenement in zijn werk? In de ochtend van 24 april komen al onze stagevacatures online via deze website. Als je vragen hebt over een bepaalde vacature, kan je een whatsapp bericht sturen. Zet in dit bericht je naam, je telefoonnummer en de naam van de vacature waar je in geïnteresseerd bent. Wij zorgen er vervolgens voor dat we zo snel mogelijk een telefonische afspraak tussen jou en de vacaturehouder inplannen. Het telefoonnummer waar je naar kan whatsappen zal op 24 april bovenaan de pagina van de gepubliceerde stagevacatures staan. Verder bieden we je de mogelijkheid om diverse presentaties over thema's binnen Rijkswaterstaat te volgen en om zo de wereld van Rijkswaterstaat te verkennen.
Zien we jou op vrijdag 24 april?

 

Meer informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze online stagemarkt via de website van Rijkswaterstaat. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lisa Groot.

 

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon