Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Stagemarkt Rijkswaterstaat

Ben jij geïnteresseerd in een stage bij Rijkswaterstaat? Per februari 2021 zijn er weer volop nieuwe mogelijkheden voor meeloopstages en plekken om je afstudeerscriptie te maken. Rijkswaterstaat vertelt je graag meer hierover tijdens de online Stagemarkt op 13 november.  

13
nov

Programma

Tijdens deze online Stagemarkt geeft Rijkswaterstaat een presentatie om jou meer inzicht te geven en je zo goed mogelijk voor te bereiden op wat je kunt verwachten tijdens een stage bij Rijkswaterstaat.

Tijdens de online presentatie hoor je meer over:

  • Rijkswaterstaat als organisatie en zijn verschillende werkzaamheden
  • de gang van zaken rondom stagelopen
  • ervaringen van voormalige en huidige stagiairs

Ook kun je sparren met medewerkers van Rijkswaterstaat over voor jou interessante thema’s. Uiteraard is er voor jou ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Waar en wanneer

Datum  13 november 2020
Tijd  13.00 - 16.00 uur
Locatie

 Online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tablet

Meer informatie en aanmelden

Iets voor jou? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de stagemarkt.

Als je je aanmeldt voor dit evenement, ontvang je een week van te voren meer informatie over de manier waarop dit online evenement gaat verlopen. Je krijgt een link om deel te nemen aan de online sessie.

Meer informatie en veelgestelde vragen vind je op de site van Rijkswaterstaat.

Bekijk vooraf de stagevacatures

Noteer woensdag 11 november alvast in je agenda, want om 10.00 uur verschijnen op die dag alle stagevacatures bij Rijkswaterstaat voor februari 2021 op de stagepagina op Werken voor Nederland. Zo kun jij rustig rondneuzen om te kijken of er iets voor jou tussen zit.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon