Business Days Twente

Studeer jij aan de TU Twente? Bezoek dan de carrièrebeurs tijdens de Business Days Twente en laat je informeren over de mogelijkheden voor een kickstart van jouw carrière bij de Rijksoverheid.

11
feb

Voor wie?

De Business Days Twente biedt alle studenten van de Universiteit Twente de kans om kennis te maken met zo’n 150 werkgevers waaronder de Rijksoverheid. Maak kennis met verschillende ministeries en rijksorganisaties en laat je informeren over jouw carrièremogelijkheden. Het evenement zal in 2021 (indien mogelijk) hybride plaatsvinden.

Programma

Op de carrierebeurs (online en offline) tijdens de Business Days Twente kun je kennis maken met de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), het ministerie van Defensie, het Financial Traineeship, het ministerie van Justitie en Veiligheid, het Rijksvastgoedbedrijf en Rijkswaterstaat. We zien je graag op 11 februari 2021.

Wanneer en waar

Datum 11 februari 2021
Tijd 10.00 - 17.00 uur
Locatie  Online en bij de Grolsch Veste in Enschede

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en registratie bezoek je de website van Business Days Twente

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon