Business Orientation Days Amsterdam

De Business Orientation Days is een 2-daags evenement voor studenten met interesse in financiën, economie, bedrijfskunde of een kwantitatief vakgebied, zoals econometrie. Op 5 en 6 oktober 2021 vindt de 24e editie van de Business Orientation Days (BOD) plaats.

05
okt

Voor wie

De BOD is een 2-daags carrière evenement dat op verschillende manieren interactie creëert tussen student en bedrijf. Volg je een studie in de richting van financiën, economie, bedrijfskunde of een kwantitatief vakgebied, meld je dan aan. 

Programma

De Business Orientation Days (BOD) worden georganiseerd door de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) en de Vereniging Studenten Actuariaat en Econometrie (VSAE). De BOD, voorheen bekend als de Beroependagen, is het toonaangevende recruitment event dat 60 vooraanstaande bedrijven verbindt aan 700 talentvolle en gemotiveerde studenten. De Rijksoverheid is natuurlijk weer graag vertegenwoordigd. Op dinsdag 5 oktober heb je de kans om de collega’s van de Algemene inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) te ontmoeten. Tijdens een presentatie vertellen we je heel graag meer over jouw carrièrekansen en mogelijkheden bij de AIVD.

Wanneer en waar

Datum

 5 en 6 oktober 2021; de AIVD geeft op 5 oktober 2021 een presentatie

Tijd 16.30 uur
Locatie Online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tablet

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de website van Business Orientation Days voor meer informatie en om je aan te melden.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon