Open avond duaal leertraject hbo ICT

Ben jij klaar om de praktijk in te gaan, een salaris te verdienen én je hbo-IT diploma te behalen? Dat kan bij de Belastingdienst. We zijn vooruitstrevend, maken gebruik van de nieuwste technologieën én we zijn een betrokken werkgever. Meld je aan voor de digitale open avond op woensdag 27 januari en kom meer te weten over dit traject. 

27
jan

Voor wie?

Je hebt recent je havo- of vwo-diploma met profiel natuur en techniek, natuur en gezondheid of economie en maatschappij behaald. Of een mbo 4-diploma in een ICT-richting. Of je verwacht je diploma in het studiejaar 2020-2021 te behalen. Voldoe je aan deze opleidingseisen en ben je al gestart met een hbo-opleiding in een ICT- of andere technische richting, maar wil je toch liever leren en werken? Dan nodigen we je ook uit om te reageren, mits je tot nu toe maximaal 45 studiepunten hebt behaald.  Je hebt sterke affiniteit met IT. Dat blijkt bijvoorbeeld uit IT-gerelateerde projecten of opdrachten die je hebt uitgevoerd voor je school of als hobby.

Meer informatie en programma

In ons duaal traject studeer en werk je tegelijkertijd. En wordt alles door ons betaald. Vanaf de start van het traject krijg je meteen een vaste aanstelling en na ongeveer 3,5 jaar ben jij de trotse bezitter van een hbo-diploma van een geaccrediteerde IT-opleiding.Alles wat jij wil weten over dit leer en werktraject komt aan bod op de open avond.

18.25 uur

Digitale inloop

18.30 uur Informatiesessie met alle informatie die je nodig hebt over het duaal leertraject vanuit de Belastingdienst.

19.30 uur

Pauze

19.45 uur

Ga digitaal in gesprek met verschillende teams vanuit de Belastingdienst.

20.45 uur

Einde

Wanneer en waar?

Datum 27 januari 2021
Tijd 18.25 - 20.45 uur
Locatie Online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tablet

Aanmelden

Meld je dan aan voor de digitale open avond op woensdag 27 januari en kom meer te weten over dit traject. Kun je niet op 27 januari, maar wil je wel graag deelnemen aan de digitale open avond? Meld je dan hier aan voor de open avond op 11 februari.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon