EBF Groningen

Op 7 en 8 oktober 2021 vindt in Groningen de 13e editie van de EBF Conference plaats. Het thema dit jaar is ‘Never let a good crisis go to waste’. Op  8 oktober kun je kennis maken met onze collega's van het ministerie van Financiën en het Financial Traineeship.

08
okt

Voor wie?

De EBF Conference wordt georganiseerd door de economie en bedrijfskunde faculteitsvereniging (EBF) van de Rijksuniversiteit Groningen. De eerste dag heeft een academisch karakter en de tweede dag is de traditionele Conference Day. Op deze dag hebben hbo- en wo-studenten de mogelijkheid om kennis te maken met potentiële werkgevers. De Rijksoverheid is uiteraard ook vertegenwoordigd.

Programma

Op vrijdag 8 oktober zijn namens de Rijksoverheid onze collega's van het ministerie van Financiën en het Financial Traineeship aanwezig. Zij verzorgen een workshop waarin zij je vertellen over de loopbaanmogelijkheden bij het ministerie en het Financial Traineeship. In dit 2-jarig traineeship kun je met elke hbo- en wo-master aan de slag. We vinden het vooral belangrijk dat je aantoonbare affiniteit hebt met financiële vraagstukken. Na afloop van de workshop kun je de medewerkers informeel ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Nieuwsgierig? Binnenkort kun je je inschrijven via de website van de EBF. 

Wanneer en waar?

Datum Vrijdag 8 oktober 2021
Tijd Nog niet bekend
Locatie Groningen

Meer informatie en aanmelden

Binnenkort opent de inschrijving. Voor meer informatie en aanmelden kijk je op de website van EBF Groningen

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon