Economenbootcamp

Heb jij altijd al willen weten wat je met je economische master bij de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, Financiën en Sociale Zaken en Werkgelegenheid kunt doen op nationaal of internationaal gebied? Schrijf je dan nu in voor de jaarlijkse economenbootcamp op 4 maart 2021. 

04
mrt

Programma

De economenbootcamp is 'face tot face, maar dan anders' en vindt dit jaar online plaats. We gaan niet sporten maar je maakt wel kennis met de 3 ministeries op één dag. Je maakt kennis met de Rijksoverheid als werkgever en naast informatie over de loopbaanmogelijkheden kun je ook interessante workshops volgen. De economenbootcamp is hét moment om in contact te komen en te ervaren hoe een dag van een beleidsmedewerker eruit ziet en informatie te krijgen over de traineeships en tips voor de selectie. 

Voor wie

De economenbootcamp is voor masterstudenten economie. 

Wanneer en waar?

Datum 04 maart 2021
Tijd 09.00 - 12.15 uur
Locatie Online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tablet

Aanmelden

Je kunt je hier inschrijven tot en met zondag 14 februari. Als je je hebt aangemeld hoor je medio februari of je geselecteerd bent.

Meer over de organisaties

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon