Online stagemarkt Rijkswaterstaat

Per februari 2022 heeft Rijkswaterstaat weer volop nieuwe stagemogelijkheden en daar vertellen we je graag meer over tijdens de online stagemarkt op 11 november 2021. Ben jij op zoek naar een meeloopstage of een plek om je afstudeerscriptie te doen? En wil jij een verschil maken voor heel Nederland? Dan ben je bij Rijkswaterstaat aan het goede adres.

11
nov

Voor wie

Studenten die op zoek zijn naar een meeloop- of afstudeerstage per februari 2022 en willen helpen om Nederland droge voeten te laten houden. Wil jij een bijdrage leveren aan beter bereikbaar, veilig en leefbaar Nederland? Dus ben jij op zoek naar een meeloopstage of een plek om je afstudeerscriptie te doen? En wil jij een verschil maken voor heel Nederland? Kom dan stage lopen bij Rijkswaterstaat en laat je inspireren op onze online stagemarkt.

Noteer woensdag 10 november 2021 alvast in je agenda, want om 10.00 uur verschijnen op die dag al onze stagevacatures voor februari 2022 op onze vacaturepagina. Zo kun jij rustig rondneuzen om te kijken of er iets voor jou tussen zit.

Programma

Op 11 november 2021 kun je langskomen bij de online stagemarkt. We willen je zo goed mogelijk voorbereiden op wat je kunt verwachtingen tijdens een stage bij Rijkswaterstaat.

Tijdens de presentatie vertellen we je onder meer over:

  • Rijkswaterstaat als organisatie en de verschillende werkzaamheden
  • De gang van zaken rondom stagelopen
  • Ervaringen van huidige stagiairs
  • Kletsen met medewerkers van Rijkswaterstaat over voor jou interessante items
  • Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen.

Wanneer en waar

Datum 11 november 2021
Tijd 10.00 -14.00 uur
Locatie Online

Meer informatie en aanmelden

Als je je aanmeldt voor dit evenement, ontvang je een week van te voren meer informatie over de manier waarop dit online evenement gaat verlopen. Je krijgt van ons een linkje om deel te nemen aan de online stagemarkt. Kijk op de website van Rijkswaterstaat om je aan te melden.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon