Rijkswaterstaat en ProRail zijn op zoek naar infravernieuwers

Ben jij werkzaam als ingenieur, technisch adviseur, project- of contractmanager? En wil je meer uit je werk halen? Rijkswaterstaat en ProRail zijn samen op zoek naar ‘infravernieuwers’; omdenkers en creatieve specialisten met ambitie. Iets voor jou? Meld je vrijblijvend aan voor de livestream op 18 juni.

18
jun

Voor wie

Voor professionals die kunnen omdenken. Heb jij hbo- of wo-niveau (technische studie is niet noodzakelijk), een aantal jaar werkervaring en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan is een functie als infravernieuwer een mooie kans. Met opgestroopte mouwen ga je werken aan verschillende vervang- en renovatieprojecten. De wereld hoeft niet op z’n kop maar jouw creatieve denkwijze brengt Nederland wel verder. Er zijn o.a. vacatures voor: technisch managers, adviseurs staal, adviseurs industriële automatisering, contract- en projectmanagers.

Beide infraorganisaties zijn verantwoordelijk voor het in stand houden van de Nederlandse infrastructuur en staan voor dezelfde uitdagingen. Zeker waar het gaat om de vervanging en renovatie van honderden verouderde bruggen, tunnels, viaducten en duizenden kilometers spoor en weg komen ze elkaar tegen. Door samen te werken en van elkaar te leren, worden de twee organisaties sterker en beter.

Programma

Op 18 juni vertellen we je alles over de samenwerking tussen beide organisaties, de opgave waar we voor staan, de rol en verwachtingen t.a.v. de infravernieuwers en hoe dit werkt in de praktijk. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen.

Leestip: 7 vragen en antwoorden over de infravernieuwers.

Wanneer en waar

Datum vrijdag 18 juni 2021
Tijd 12.00 - 13.00 uur
Locatie Online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tablet

Aanmelden en contact

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de site van Rijkswaterstaat. Voor vragen over vacatures of sollicitatieprocedure: bel, e-mail of app met:
Florijn Spoelstra (florijn.spoelstra@rws.nl, 06-51315695) of met
Bas van Bergen (Bas.vanBergen@prorail.nl, 06-39185041)

collega's met elkaar in gesprek op de werkvloer
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon