STAR Management Week

De STAR Management Week is één van de grootste off-campus bedrijf recruitment en oriëntatie evenementen van de Benelux. Dit jaar vindt de STAR Management Week plaats van 27 oktober tot 12 november 2021. Op maandag 8 november heb je mogelijkheid om kennis te maken met collega’s van het ministerie van Financiën en het Financial Traineeship.

08
nov

Voor wie

De STAR Management Week biedt verschillende activiteiten aan voor studenten in elke fase van hun studie. De studenten komen door middel van verschillende type activiteiten in contact met bedrijven en recruiters. Namens de Rijksoverheid zullen de collega’s van het ministerie van Financiën en het Financial Traineeship aanwezig zijn. Op maandag 8 november verzorgen zij een 3 uur durende workshop. Ze zullen je vertellen over de loopbaanmogelijkheden bij het ministerie en het Financial Traineeship. In dit 2-jarig traineeship kun je met elke hbo- en wo-master aan de slag. We vinden het vooral belangrijk dat je aantoonbare affiniteit hebt met financiële vraagstukken. Na afloop kan je uiteraard de ambassadeurs ontmoeten en je vragen stellen.

Programma

We geven een workshop van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Wanneer en waar

Datum 8 november 2021
Tijd 10.00 - 13.00 uur
Locatie op de campus in Rotterdam

Meer informatie en aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor dit evenement.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon