Studentendag Financiën

Wil jij graag weten wat het werk bij het ministerie van Financiën inhoudt? Meld je dan aan voor onze jaarlijkse studentendag op 1 december 2021. Tijdens deze kennismaking krijg je een unieke kans om het ministerie van binnenuit te leren kennen. 

01
dec
Publicatiedatum 20-09-2021

Voor wie

We hopen op deze studentendag weer zo'n 40 hbo– en wo-studenten te kunnen ontvangen op het ministerie in Den Haag. Alle studieachtergronden zijn welkom. Of we je ook daadwerkelijk op locatie kunnen ontvangen, is uiteraard afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Om die reden houden we een digitaal alternatief achter de hand.

Programma

Deze dag nemen we je in vogelvlucht mee door het ministerie van Financiën, de verantwoordelijkheden en het werk wat je kunt doen bij dit ministerie. Je kunt een workshop naar keuze volgen en gaat in gesprek met verschillende collega’s. Ook staan er recruiters voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden zodat jij na dit event een goed beeld hebt van de organisatie.

Wanneer en waar

Datum 1 december 2021
Tijd 10.00 - 16.00 uur
Locatie

Ministerie van Financiën, Korte Voorhout 7, Den Haag of online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tablet

   

Meer informatie en aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan snel aan. De inschrijving sluit op maandag 25 oktober. In de week van 1 november hoor je of je bent uitgenodigd en ontvang je het programma.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon