Belastingdienst kenniscafé ICT en Data

Op donderdag 1 december organiseert de Belastingdienst het kenniscafé voor IT'ers en dataspecialisten. Tijdens een interessant en avondvullend programma kun jij kennismaken met vakgenoten en je verdiepen in de relevante thema's: DevOps, ALEF, Containertechnologie en Datamodellering.

01
dec

Voor wie

Het kenniscafé richt zich op professionals met een achtergrond in ICT en Data.

Programma

Flexibiliteit, innovatie en modernisering staan centraal op de weg naar de toekomst van de Belastingdienst. Zo is bijvoorbeeld de overgang ingezet van traditionele voortbrenging naar DevOps. Daarbij wordt uitgegaan van gecentraliseerde operations naar een gedecentraliseerd model waarbij applicatie-voortbrenging en (geautomatiseerd) applicatie-beheer veel dichter bij elkaar liggen. Daarnaast heeft de Belastingdienst de uitdaging om alle fiscale wet- en regelgeving en het bijbehorende uitvoeringsbeleid in onze IT-systemen te implementeren. Hoe gaan ze daarmee om? En hoe gaan ze om met Containertechnologie? Allerlei vraagstukken die tijdens het kenniscafé aan bod komen. 

Tijdschema

18.00 - 18.45:     Inloop met diner
19.00 - 19.15:     Welkomstwoord en toelichting op het programma
19.30 - 20.15:     Workshopronde 
20.15 - 20.30:     Pauze
20.30 - 21.15:     Workshopronde
21.15 - 22.00:     Afsluiting, borrel en napraten over de workshops en 'het werk'.

TIjdens het kenniscafé kun je kiezen uit 4  workshops waaruit jij er op de avond 2 kunt kiezen:

  1. DevOps bij De Belastingdienst 
  2. Wendbare wetsuitvoering met ALEF 
  3. De weg naar containers 
  4. Datamodellering

Wanneer en waar

Datum  1 december 2022
Tijd  18:00 - 22:00 uur
Locatie Apeldoorn, John F. Kennedylaan 8

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie lees je op de site van de Belastingdienst. De toegang is gratis maar aanmelden via de aanmeldlink is verplicht. Na aanmelden ontvang je een week voor het evenement een uitnodiging met daarin alle informatie die je nodig hebt. 

Bij een te weinig aantal aanmeldingen of in het geval van Covid-19 behoudt de Belastingdienst het recht om het evenement te annuleren of te verplaatsen. 

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon