Inhousedag Raad van State

Op 3 juni 2022 vindt er weer een inhousedag plaats bij de Raad van State. Ben je masterstudent rechten of werk je als jurist en ben je benieuwd naar het werk van onze juristen Bestuursrechtspraak en Advisering? Schrijf je dan nu in voor een unieke ervaring in hartje Den Haag.

03
jun
Publicatiedatum 03-05-2022

Programma

Tijdens deze dag maak je uitgebreid kennis met het werk van de Raad van State. De inhousedag begint met het bijwonen van een zitting van de afdeling Bestuursrechtspraak. Daarna ga je aan de hand van een actueel bestuursrechtelijk geschil zelf aan de slag met een casus. Een aantal startende juristen van de Raad begeleiden je deze dag, zodat je de mogelijkheid hebt direct je vragen te stellen over het werk bij de Raad. Tijdens de informele lunch maak je vervolgens kennis met diverse medewerkers van de Raad. Na de lunch volg je een workshop Wetgevingsadvisering en bespreken we loopbaanmogelijkheden. We sluiten de dag af met een borrel voor medewerkers (juristen en staatsraden) en deelnemers. Een ideaal moment om in een ontspannen sfeer een indruk te krijgen van de sfeer op de werkvloer.

Wanneer en waar

Datum  3 juni 2022 
Tijd  09.00 - 16.30 (na afloop is er een borrel)
Locatie  Raad van State , Kneuterdijk 22, Den Haag

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over deze inhousedag of wil je weten of werken bij de Raad van State iets voor jou is? Ga dan naar Inhousedagen en bezoeken - Raad van State voor meer informatie en meld je aan.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon