Noordelijke banenbeurs

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je weten wat de Rijksoverheid jou in de noordelijke regio te bieden heeft? Kom dan op 15 en 16 juni naar de Noordelijke Banenbeurs.
Maar liefst 19 rijksdiensten zijn vertegenwoordigd op het rijksoverheidsplein.

15
jun
Publicatiedatum 12-05-2022

Uniek dit jaar is de aanwezigheid van een groot aantal rijksorganisaties die op zoek zijn naar juridisch talent. Daarnaast zul je ontdekken dat de Rijksoverheid in het Noorden vele diverse vacatures heeft open staan, uiteenlopend van ICT functies tot juridisch, administratief tot facilitaire dienstverlening en van veiligheid en verkeer tot financieel. Kortom een groot en willekeurig aanbod. Wij zien je graag op hét carrière-event van Noord-Nederland.

Voor wie

Van starter tot senior. Je bent welkom als je toe bent aan een nieuwe stap in jouw loopbaan, binnen of buiten de Rijksoverheid.

Wie ga je zien

Bijna alle sectoren zijn op de Noordelijke Banenbeurs vertegenwoordigd. Je kunt in gesprek met werkgevers, recruiters, maar ook met professionals uit het werkveld. Ben je gericht op zoek naar een baan bij de Rijksoverheid? Breng dan zéker een bezoek aan het rijksoverheidsplein.

Wanneer en waar

Datum 15 juni 2022
Tijd 12.00 – 22.00
Locatie Martiniplaza, Groningen

De entree is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Deelnemende rijksorganisaties

De volgende rijksorganisaties nemen deel aan de Noordelijke Banenbeurs:

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon