Online event 'Zoek je een wereldbaan?'

Wil jij helpen een eerlijke en duurzame wereld te creëren met kansen voor iedereen? Dan is het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) jouw werkplek. Wij hebben binnenkort tientallen vacatures. Ontdek wat het betekent om hier te werken tijdens het online event ‘Zoek je een wereldbaan?’ op 7 december.

07
dec
Publicatiedatum 15-11-2022

Voor wie?

Iedereen met een mbo-, hbo- of wo-diploma die wil weten hoe het is om bij BZ te werken als financieel adviseur, controller/adviseur bedrijfsvoering, financieel administratief medewerker, medewerker payments and cash management, beslismedewerker of operationeel manager. 

Programma

Ontmoet medewerkers van BZ uit alle hoeken van de wereld. Van Den Haag tot Teheran. Volg de presentaties en het rondetafelgesprek over werken bij verschillende afdelingen van BZ.

Waar en wanneer?

Datum  7 december 2022
Tijd  15.00 tot 16.30 uur (inloop 14.45 uur)
Locatie Online 

Meer informatie en aanmelden

Lees meer over het programma en de presentaties op het Online event ‘Zoek je een wereldbaan?’ en meld je aan voor een gratis ticket.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon