SNiC 2022

Op  30 november vindt het jaarlijkse congres van SNiC plaats. Het congres voor bachelor en master studenten met een achtergrond in (technische) informatica of kunstmatige intelligentie. Dit jaar is het thema van het congres CelerIT. Ook de Rijksoverheid is aanwezig.

30
nov

Voor wie?

SNiC wordt georganiseerd door een stichting van 9 studieverenigingen uit 7 Nederlandse steden voor bachelor en master studenten met een achtergrond in (technische) informatica of kunstmatige intelligentie. Net als de vorige edities wordt het weer een interessante dag met inspirerende sprekers, waaronder de AIVD. Het thema van SNiC 2022 is CererIT; de snelheid waarmee de IT-sector is geƫvolueerd en ontwikkeld.

Programma

De Rijksoverheid is aanwezig zijn met een stand waar je kunt kennismaken met medewerkers van de AIVD Defensie, I-Partnerschap en het ministerie van SZW. Verder ben je van harte welkom om de presentatie van de AIVD bij te wonen. Hopelijk zien wij jou tijdens het congres.

Wanneer en waar?

Datum Woensdag 30 november 2022
Tijd  11.00 - 20.00 (einde borrel en diner)
Locatie Parktheater, Eindhoven

Meer informatie en aanmelden

Tickets en meer informatie vind je op de website van SNiC 2022 - CelerIT.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon