Summercourse Artificial Intelligence Belastingdienst

Tegenwoordig beïnvloeden dataverwerkende machines in grote mate ons dagelijks leven: van servers die onze financiële transacties bijhouden tot telefoons die onze stemmen en locaties doorgeven. Tijdens dit online webinar hoor je hoe de Belastingdienst technieken uit de artificial intelligence inzet om taken van medewerkers te verlichten, fouten op te sporen en resultaten te voorspellen. 

23
aug.

Voor wie

De summercourses richten zich op studenten, starters en geïnteresseerden in ICT en Data. De toegang is gratis, maar aanmelden via de aanmeldlink is verplicht.

Programma

Tijdens dit online webinar laten IT-professionals Lisa en Thari je zien, hoe producten van de afdeling Cognitieve Oplossingen bijdragen aan het automatiseren en verbeteren van processen binnen de Belastingdienst. In het bijzonder wordt ingegaan op wat Machine Learning is, en wat deze techniek voor de organisatie kan betekenen. Daarnaast tonen we hoe we ethische overwegingen meenemen in het ontwikkelproces, zodat ook zaken zoals privacy gewaarborgd blijven.

Wanneer en waar

Datum  23 augustus 2022
Tijd  19:00 - 20:00 uur
Locatie  Online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tablet

Meer informatie en aanmelden

Ben je geïnteresseerd? Lees dan meer over deze en andere summercourses op de site van de  Belastingdienst. De toegang is gratis, maar aanmelden via deze aanmeldlink is verplicht. In de week voorafgaand aan het webinar, ontvang je een link die toegang verleent tot het webinar via een uitnodiging los van de bevestiging.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon