Tech Event Rijk Noord

Ben jij starter of professional in de IT techniek? Nieuwsgierig naar de laatste IT innovaties binnen de Rijksoverheid in Noord-Nederland? Kom dan naar het Tech Event op 29 september. Neem deel aan de workshops waarbij 9 noordelijke rijksdiensten hun meest innovatieve IT toepassingen presenteren. Onderwerpen als software ontwikkeling, infra, robotisering (RPA) en security komen uitgebreid aan bod. Ga na afloop met andere IT specialisten in gesprek tijdens de netwerkborrel.

29
sep
Publicatiedatum 21-06-2022

Voor wie

Het Tech Event richt zich op specialisten in de IT uit de profit en non-profit: van starter tot doorgewinterde professional. Van developer tot software engineer en van DBA’er tot IT architect. Overweeg je een loopbaan in de IT? Ook dan ben je van harte welkom.

Wie ga je zien

Tijdens het Tech Event maak je kennis met IT specialisten van 9 noordelijke rijksdiensten. Zij vertellen je over de nieuwste innovaties bij hun organisatie en gaan graag met je in gesprek over de gebruikte technieken. 

Dagvoorzitter en keynote speaker: Vincent Everts

Vincent Everts is een vooraanstaand trendwatcher op het gebied van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Tijdens zijn presentatie zal hij de digitale transformatie bespreken en de gevolgen voor de overheid. Hierbij zal hij ingaan op IOT, big data, AI, cloud, cyber security en de gevolgen voor de verschillende sectoren.

Programma

16.30 – 17.00 Inloop
17.00 - 17.45 Opening en keynote Vincent Everts
18.00 - 18.45 Buffet
19.00 - 19.45 Workshop ronde 1
20.00 - 20.45 Workshop ronde 2
20.45 - 21.30 Afsluiting en borrel

Wanneer en waar

Datum  29 september 2022
Tijd  17.00 - 21.30 
Locatie Hotel van der Valk, Hoogkerk

Deelnemende rijksorganisaties

De volgende rijksorganisaties nemen deel aan het event:
Agentschap Telecom (AT)
Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB)
Dienst ICT Uitvoering (DICTU)
Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)
I-Dienstverlening Rijk Noord (IDR Noord)
Justitiële ICT Organisatie
Justitiële Informatiedienst (Justid)
Overheidsdatacenter Noord (ODC-Noord)
RDW

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon