Webinar 13 okt: Werken als inspecteur of data-adviseur bij de IGJ

Wil jij jouw skills als inspecteur of data-advsieur inzetten voor een veilige en betrouwbare gezondsheidszorg en jeugdhulp in Nederland? Ga je voor toezicht op medicijnveiligheid en juiste zorgprocedures of vertaal jij analyses  door naar voorstellen voor inspecteurs om de juiste focus te leggen in hun toezichtstaak? Kom naar ons webinar op 13 oktober en ontdek hoe zinvol en innovatief het werk bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd is. 

13
okt

Wat kun je verwachten

Ervaringen uit de praktijk

Tijdens het webinar vertellen ervaren inspecteurs en data-adviseurs hoe zij hun werk in de praktijk ervaren bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Stel al je vragen

Maar het webinar is ook bedoeld om al jouw vragen direct te kunnen stellen. Alleen zo krijg je een helder beeld van wat het werken als inspecteur of als data-adviseur bij ons inhoudt. Zodat jij op basis van de juiste informatie en verwachtingen kunt beslissen om te solliciteren.

Wij zoeken 24 inspecteurs en 10 data-adviseurs

Want laten we eerlijk zijn, we willen je niet voor niets een betrouwbaar beeld geven van het inspecteurswerk en het data-adviseurswerk bij de IGJ. We hebben momenteel 24 vacatures voor zowel ervaren als startende inspecteurs én 10 vacatures voor data-adviseurs. Ook daar vertellen we je alles over tijdens het webinar.

Waar en wanneer

Datum 13 oktober 2022
Tijd 10.00 - 11.00  uur
Locatie  Online

Aanmelden

 Wil je eerst meer weten over deze functies bij de IGJ? Kijk dan op Werken als inspecteur bij de IGJ of Werken als data-adviseur bij de IGJ. Of meld je gelijk aan voor het webinar, dan zien we je 13 oktober online. 

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon