Wintercourse Gegevensmodellering Belastingdienst

Gegevensmodellering is een onmisbaar instrument voor de Belastingdienst om grip te krijgen en te houden op gegevens. Met goede gegevensmodellen worden gegevens beter bruikbaar over processen en organisaties heen. Tijdens de wintercourse Gegevensmodellering kom je meer te weten over het programma vernieuwing Gegevens bij de Belastingdienst. 

11
jan

Voor wie

De wintercourses van de Belastindienst richten zich op studenten en geïnteresseerden in ICT en Data. Wil jij onder leiding van onze professionals een kijkje achter de schermen bij de Belastingdienst? Meld je dan snel aan! De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht. In de week voorafgaand aan het webinar, ontvang je een link die toegang verleent tot het webinar.

Programma

Het programma vernieuwing Gegevens geeft een nieuwe impuls aan gegevensmodellering. De VDA (verticale datadefinitiearchitectuur) biedt modellen en methoden om in een aantal stappen van wetgeving te komen tot modellen van het gegevensgebruik in processen, administraties en berichten. Met goede gegevensmodellen worden gegevens beter bruikbaar over processen en organisaties heen, kan het ongebreideld kopiëren van gegevens worden bestreden en we zijn minder tijd kwijt aan het zoeken naar data en betekenis. Tijdens deze course kom je meer te weten over gegevensmodellering bij de Belastingdienst.  

Wanneer en waar

Datum  11 januari 2022
Tijd  19:00 - 20:00 uur
Locatie  Online vanuit je eigen omgeving via laptop, mobile of tablet

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over het programma? Neem dan een kijkje op de site van de Belastingdienst.

Via deze aanmeldlink kun je je aanmelden.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon