OCW Carierrekansen IT/ IV

Oriënteren op een nieuwe baan? Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) biedt kansen voor jou! Met dienstonderdelen door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Van DUO in Groningen tot Nationaal Archief in Den Haag. En ook de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort en Inspectie van het Onderwijs in Utrecht horen bij OCW. Genoeg keuze!

03
okt.

Kom alles te weten over OCW en wat we te bieden hebben op het gebied van IT/IV en data, want bij OCW krijg je meer dan alleen een baan.

Proef de sfeer en ga in gesprek met wellicht jouw toekomstige collega’s. Ontdek of OCW bij jou past. Daarnaast kun je meedoen aan gave games, zoals een escape room. Bij het Nationaal Archief kun je kiezen tussen het middag- of avondprogramma.

 

Wanneer, waar en aanmelden

Het evenement wordt gehouden op 3 oktober in het Nationaal Archief in Den Haag. Je hebt de keuze tussen het middag- en avondprogramma.

  • Middag van 13:30 – 16:30 uur

  • Avond van 17:30 – 20:30 uur.

    Het Nationaal Archief is tegenover station Den Haag centraal. Mocht je deelnemen aan het avondprogramma, dan zorgen wij voor een hapje & een drankje Ligt jouw toekomst bij OCW? Kom langs op 3 oktober en meld je hier aan.
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon