Online Inhouse Experience bij het Rijks I-Traineeship 02 februari 2023

Ben je kort geleden afgestudeerd of hoop je dat binnenkort te doen? En ben je benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship voor jou als starter kan betekenen? Meld je dan aan voor de online Inhouse Experience op 2 februari.

02
feb
Publicatiedatum 09-01-2023

Aan de slag bij de Rijksoverheid?

Wil jij als ICT-, Data- of Cybertrainee aan de slag bij de Rijksoverheid? Dan zit je bij het Rijks I-Traineeship goed. Gedurende 2 jaar werk je bij 3 verschillende rijksorganisaties aan opdrachten met maatschappelijk belang en word je opgeleid tot de I-professional van de toekomst. We hebben opdrachtgevers binnen elk ministerie, dus mogelijkheden genoeg! Iets voor jou? We vertellen je er graag meer over tijdens onze online Inhouse Experience op 2 februari aanstaande.

Wat kun je verwachten?

In 1 uur hoor jij wat er allemaal mogelijk is binnen het Rijks I-Traineeship. We vertellen je namelijk graag over het traineeship in het algemeen en over de 3 tracks (ICT, Data en Cyber). Tijdens de breakoutsessies kun jij in gesprek met een aantal van onze trainees, opdrachtgevers en het Rijks I-Traineeship team. Aan hen kun je al je vragen stellen. Ben jij erbij?

Voor wie is de online Inhouse Experience?

De online Inhouse Experience is bedoeld voor mensen die interesse hebben in een traineeship bij het Rijk, gericht op ICT, Data of Cyber. Als je nog aan het oriënteren bent en twijfelt over wat je na je studie wil doen, ben je natuurlijk ook welkom.

Programma

Op het programma staat eerst een presentatie, waarin één van de medewerkers van het Rijks I-Traineeship vertelt over het traineeship, de tracks, de leer- en ontwikkeldagen, enzovoorts. Tijdens de twee break-outrondes kun je het gesprek aangaan met de trainees en medewerkers van het Rijks I-Traineeship. Je kunt zelf kiezen welke break-outsessie je bezoekt. De afsluiting is vervolgens wel weer gezamenlijk.

 
Tijd Onderdeel
15:50 - 16:00 uur Digitale inloop
16:00 - 16:15 uur Plenair: welkom en presentatie over het Rijks I-Traineeship
16:15 - 16:35 uur Break-outsessie ronde 1
16:35 - 16:55 uur Break-outsessie ronde 2
16:55 - 17:00 uur Plenair: laatste vragen & afsluiting

Aanmelden

Voor deze online Inhouse Experience hebben we slechts 60 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan via deze aanmeldlink. Je kunt je tot woensdag 1 februari 2023 (12:00 uur) aanmelden voor de online Inhouse Experience van 2 februari. Na jouw aanmelding ontvang je per mail een bevestiging. Voor aanvang van het event ontvang je bovendien extra informatie over de online sessie en de link naar de online meeting.

Kan je niet op 2 februari? Niet getreurd, in maart 2023 organiseren we nog 2 Inhouse Experiences. Eentje hiervan zal fysiek plaatsvinden in Den Haag. Hierover later meer! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Inhouse Experiences? Houd dan onze Instagram en LinkedIn in de gaten!

Heb je nog vragen over de Inhouse Experience of het Rijks I-Traineeship in het algemeen? Stuur ons dan gerust een mail via rijksitraineeship@rijksoverheid.nl.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Twitter icon Twitter icon