Hiring event administratief medewerker

Word jij de roostermaker van de rechtbank in Limburg? Ben jij de nieuwe administratieve aanpakker van de Belastingdienst in Den Haag? Of regel jij het cellenbeheer bij de Penitentiaire Inrichting in Zwolle? Dan ben je op 6 februari in de Jaarbeurs Utrecht van 09:00 tot 16:00 aan het juiste adres voor het Hiring event administratief medewerker voor de Rijksoverheid.

06
feb.

Voor wie?

Je hebt een mbo werk-en denkniveau of een mbo-diploma. Je werkt zorgvuldig, hebt cijfermatig inzicht, eventueel aangevuld met boekhoudkundig inzicht en je kunt goed plannen en organiseren. Ben jij die administratieve aanpakker en zoek je een baan? Kom dan de 6e naar de Jaarbeurs. Of je nu net begint of al flink wat werkervaring hebt: je bent van harte welkom op het hiring event administratief medewerker. Wij hebben bijna 200 vacatures bij ministeries en rijksorganisaties in heel Nederland.

Waarom werken bij de Rijksoverheid

  • Een salaris variërend van € 2.550,79 – € 4.440,57 (begin schaal 5 – eind schaal 9). Dat hangt af van de functie en welke ervaring en vaardigheden jij hebt. 
  • Boven op je salaris een Individueel Keuzebudget waarmee je zelf keuzes maakt voor bijvoorbeeld extra salaris of extra verlof-uren naast je vakantiedagen. 
  • Mogelijkheden om hybride (deels op kantoor, deels thuis) en parttime te werken;
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding. 

Wat kun je verwachten?

Stel al je vragen aan onze medewerkers bij de informatiestands van diverse rijksorganisaties. Profiteer van een informele sfeer, ga op speeddates met toekomstige collega’s en verken je carrièrekansen bij 1 van de grootste werkgevers van Nederland.

Bij de Rijksoverheid mag je rekenen op een baan waarbij we je administratieve talenten maximaal inzetten en waar je in een open sfeer samenwerkt met je collega’s. Tegelijkertijd zijn er veel mogelijkheden om thuis te werken. In de middag je (klein)kind van school halen of even een rondje hardlopen en ‘s avonds je werk afmaken? Geen probleem. Als werkgever willen we dat je lekker in je vel zit, zodat je bij je collega’s én thuis op je best bent.

‘Ik beheer de agenda’s, bereid overleggen voor, regel managementdocumentatie en ben betrokken bij verschillende projectgroepen.’

Waar en wanneer?

Datum  6 februari 2024
Tijd  09.00 - 16.00
Locatie Jaarbeurs Utrecht, Supernova-zaal (Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht)

Aanmelden en meer informatie

De entree is uiteraard gratis. Meld je vooraf wel even aan via de aanmeldlink.

Geen tijd? Natuurlijk maken we het liefst de 6e kennis met jou. Maar lukt het je toch niet naar ons event te komen, dan kun je direct solliciteren op 1 van onze vele vacatures.

Een greep uit onze administratieve vacatures

Bekijk alle administratieve vacatures bij de Rijksoverheid
Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon