Live event: de Noordelijke Banenbeurs

Met meer dan 120.000 collega’s verspreid door het hele land is de Rijksoverheid 1 van de grootste werkgevers van het land. Ook in de noordelijke regio is de Rijksoverheid op zoek naar nieuwe collega’s die een baan willen waar zij hun talenten kunnen inzetten. Benieuwd naar de kansen die er voor jou liggen? Kom dan naar stand 20 op het Rijksoverheidplein en ontmoet misschien wel jouw toekomstige werkgever. Op Werken voor Nederland kun je al een kijkje nemen. Je vindt er alle vacatures in de noordelijke regio van Nederland.

09
mrt.
Publicatiedatum 17-01-2024

Voor wie

Voor iedereen in de regio Groningen, Friesland en Drenthe die een nieuwe baan zoekt of overweegt maar nog niet zeker weet welke banen er zijn of welke banen bij jouw talent of opleiding passen.

Aan de slag bij de Rijksoverheid

Als je bij de Rijksoverheid werkt, mag je rekenen op een boeiende en uitdagende loopbaan met veel mogelijkheden om bij te dragen aan de samenleving. Bij de Rijksoverheid werk je aan belangrijke thema's zoals veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als beveiliger, marechaussee of douanebeambte, maar ook als beleidsmedewerker, inspecteur of adviseur. Een carrière bij de Rijksoverheid biedt niet alleen een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook veel voldoening en het gevoel dat je werk ertoe doet.

‘Werken bij De Rijksoverheid in het Noorden is Werken voor Nederland’

Wat kun je verwachten?

Dit jaar staan de 3 noordelijke provincies ook op De Noordelijke Banenbeurs. Ontmoet maar liefst 11 Rijksorganisaties, ga met hen in gesprek over jouw toekomstige baan bij de Rijksoverheid.

Het programma

Op de site van de Noordelijke Banenbeurs kun je het volledige programma terugvinden. Je kan in stand 20 de Rijksoverheid ontmoeten. Daarnaast zijn er lezingen, is er de gelegenheid om te speednetwerken met allerlei organisaties en zijn er flight tours georganiseerd. Tijdens deze rondleidingen van ongeveer 30 minuten word je meegenomen langs diverse stands en krijg je de kans om in contact te komen met verschillende bedrijven.

Klik op de links voor meer informatie.

Waar en wanneer

Martini Plaza in Groningen

Je kunt de Rijksoverheid vinden in stand 20 op het Rijksoverheidplein. Klik hier voor de plattegrond.

Vrijdag                 8 maart               11.00 - 17:00 

Zaterdag             9 maart                10.00 - 17.00

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon zo naar binnen stappen. 

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon