Live-event: Meet MinFin

Hoe is het ministerie van Financiën als werkgever? Op woensdagochtend 19 juni  van 10.00 tot 11.30 uur ben je van harte welkom om al je vragen te stellen en vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden. Meld je aan via [email protected].

19
jun.

Voor wie

Wij openen onze deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar een loopbaan bij het ministerie van Financiën. Of je nou een ervaren kracht bent of trappelt om je carrière te lanceren: wij verheugen ons op je komst.

Wat kun je verwachten

Meet MinFin is dé kans om al jouw vragen te stellen. Wat maakt werken bij Financiën speciaal? Uit welke afdelingen bestaat het ministerie? En in welke richtingen kan ik mezelf ontwikkelen? Allemaal vragen die onze recruiters met plezier voor je beantwoorden.

Op welke vraag wil jij antwoord hebben? Laat het ons vooral weten.

Wanneer en waar

Datum 19 juni 2024
Tijd 10.00 - 11.30 uur
Locatie Ministerie van Financiën, Korte Voorhout 7, Den Haag

Aanmelden

Meld je aan via [email protected]. Vermeld je volledige naam én het vakgebied waarin je interesse hebt. Schroom ook niet om ons alvast te vertellen wat je graag wil weten.

Iedereen is welkom. Een specifieke opleidingsachtergrond is niet nodig. Na aanmelding ontvang je een e-mail met meer informatie.

Heb je vragen?

Bel of mail onze recruiter Natasja van de Beek

06 31020483

[email protected]

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon Youtube icon