Live event: Ontmoet de Rijksoverheid op de Nationale Carrièrebeurs

De Rijksoverheid is 1 van de grootste werkgevers van Nederland. Door het hele land zoeken wij nieuwe collega’s. Mensen die hun talenten willen inzetten voor een baan waarmee ze bovendien bijdragen aan de samenleving. Benieuwd welke kansen er voor jou liggen? Kom op 22 en 23 maart naar het Overheidplein op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam.

22
mrt.

Voor wie

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland en Caribisch Nederland. Ben jij een mbo’er, hbo’er of wo’er die bij de overheid wil werken? Of een professional met een paar jaar werkervaring binnen of buiten de overheid? Dan spreken wij je graag op het Overheidplein.

Aan de slag bij de Rijksoverheid

Als je bij de Rijksoverheid werkt, mag je rekenen op een boeiende en uitdagende loopbaan. En heb je volop mogelijkheden om bij te dragen aan de samenleving. Je werkt aan belangrijke thema's zoals veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en de digitale toekomst van Nederland.

Je kunt in veel verschillende rollen aan de slag. Bijvoorbeeld als beveiliger, marechaussee of douanebeambte, maar ook als beleidsmedewerker, inspecteur of adviseur. Een carrière bij de Rijksoverheid biedt niet alleen goede arbeidsvoorwaarden, maar ook voldoening, de kans om je te ontwikkelen en werk dat ertoe doet.

‘Werken bij de Rijksoverheid is werken voor Nederland’

Wat kun je verwachten?

Ontmoet 16 rijksorganisaties en ga in gesprek over jouw toekomstige baan. Zie je ons op het Overheidplein? We beantwoorden al je vragen graag.

Het programma

Op de site van De Nationale Carrièrebeurs vind je het volledige programma. Ga op de beursvloer in gesprek met verschillende rijksorganisaties en bezoek lezingen en (vakinhoudelijke) workshops.

Waar en wanneer

Datum  22 en 23 maart 2024
Tijd  09.30 - 17.30
Locatie RAI Amsterdam, Overheidsplein (Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam)

Toegang

De toegang tot de Nationale Carrièrebeurs is gratis. Haal hier je e-ticket op.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon