Online event: Inhousedag Academies voor Wetgeving en Overheidsjuristen

Heb je net je rechtenstudie afgerond en wil je jouw juridische kennis en vaardigheden inzetten voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken? Dan zijn de traineeprogramma's tot wetgevings- of overheidsjurist geknipt voor jou. Check online in op onze inhousedag op donderdag 15 februari en hoor alles over de mogelijkheden.

15
feb.

Voor wie

Voor onze traineeprogramma's zoeken wij recent afgestudeerde juristen met interesse in een carrière bij de Rijksoverheid.

Wat kun je verwachten

Op de inhousedag hoor je alle details over de vorm en inhoud van de traineeopleidingen. Ook beantwoorden we al jouw vragen, kun je onze huidige trainees ontmoeten en hoor je hun ervaringen.

Ben je eenmaal toegelaten tot ons traineeship, dan ga je 3,5 dagen als jurist aan de slag bij een ministerie, een (uitvoerings)organisatie (bijvoorbeeld de Douane), de Tweede Kamer, of de Raad van State. Daarnaast volg je 1,5 dagen onderwijs dat erop is gericht om jou alle kennis en vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt op de werkvloer. Door de combinatie van onderwijs en praktijk kun je opgedane kennis direct toepassen.

Waar en wanneer

Datum  15 februari 2024
Tijd  14:00 - 17:00
Locatie  Online

Aanmelden

Meld je aan via de aanmeldlink. We kijken uit naar jouw inschrijving.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon