Online event: Rijks I-Traineeship voor ICT, Data, Cyber

Recent afgestudeerd? Of van plan dit binnenkort te doen? En op zoek naar een traineeship op het gebied van ICT, data of cyber met maatschappelijke impact? Dan is het Rijks-I-Traineeship de uitdaging voor jou. Laat je op woensdag 13 maart inspireren door onze trainees op de Online Inhouse Experience.

13
mrt.

Voor wie

Het event is voor hbo- en wo-studenten die bezig zijn met afstuderen of net klaar zijn met hun studie op het gebied van ICT, Data of Cyber. Of voor starters op de arbeidsmarkt met interesse in ICT, Data of Cyber.

Aan de slag bij de Rijksoverheid

Het Rijks I-Traineeship is dé start van jouw carrière in de I-wereld. Kies voor 1 van de tracks ICT, Data of Cyber en werk aan actuele I-vraagstukken met maatschappelijke impact. In 2 jaar ontwikkel je je van starter naar professional bij 3 verschillende overheidsorganisaties. Het toolingbeleid van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, het opstellen van een crisisprotocol, of het ontwikkelen van grote taalmodellen voor de overheid: als trainee maak je er werk van.

‘'Het Rijks I-Traineeship is de perfecte kans om te onderzoeken waar ik het beste pas.’ Roeli, cybertrainee bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst’

Wat kun je verwachten

Tijdens de Online Inhouse Experience hoor je binnen 1 uur alles over het Rijks I-Traineeship. In de online breakouts vertellen I-trainees over hun ervaringen en kan je al je vragen stellen.

Wanneer en waar

Datum  woensdag 13 maart 2024
Tijd  16:00 - 17:00
Waar  Online via Webex

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Enthousiast over het Rijks I-Traineeship? Solliciteer dan vanaf 14 maart. Je kunt tot en met 5 april 2024 solliciteren. Wij horen graag van je.

Heb je nog vragen?

Neem dan per mail contact op met Nienke.

[email protected]

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon