Traineeplaza 6 maart 2024

Zet een cirkel om 6 maart in je agenda. Dan is het weer tijd voor Traineeplaza, hét event om als net of bijna afgestudeerde (hbo, wo) alles te weten te komen over de verschillende traineeships bij de Rijksoverheid.

06
mrt.

Programma

Op het programma staan weer allerlei toffe workshops en presentaties. Er is een informatiemarkt met stands waar je kennis kan maken met alle traineeships bij de Rijksoverheid. Een overzicht van de deelnemers vind je op deze pagina. Je maakt hier kennis met andere traineeships en gaat direct in gesprek met huidige trainees. Ook wordt er een lekkere lunch verzorgd om te netwerken.

Trainees en coördinatoren geven verschillende interessante workshops. Ook kun je een mooie profielfoto voor LinkedIn laten maken bij onze fotograaf. En last but not least: Leeuwendaal komt met tips & tricks voor de sollicitatieprocedure.

Wanneer en waar

Datum     6 maart 2024
Tijd 10:00 - 16:00
Locatie  Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag 

 

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en een overzicht van deelnemende traineeships van de Rijksoverheid, vind je op de pagina over Traineeplaza 2024. Daar kun je je ook aanmelden.

Down icon Links icon Rechts icon Up icon Facebook icon Instagram icon Linkedin icon Linkedin icon Magnet.me icon Menu icon Search icon