Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Economen bootcamp

Krijg een exclusief inkijkje in de financieel-economische werkomgeving van de Rijksoverheid. Als wo-student in de laatste fase van een economische of financiële studie kun je op deze dag actief aan de slag bij de ministeries van Financiën, Economische Zaken en Klimaat en Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

29
nov

Actuele cases

Je krijgt inzicht in hoe we op deze 3 ministeries te werk gaan en je gaat ook zelf aan de slag met actuele cases. Zo ontdek je hoe de departementen onderling met elkaar samenhangen. En leer je dat de beleidsmedewerkers van Financiën zich met meer bezighouden dan alleen de Miljoenennota.

Locatie Den Haag
Datum 29 november 2017
Tijd 09.00 - 19.00 (inclusief lunch en buffet)

Snel aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan uiterlijk zondag 19 november aan via dit aanmeldingsformulier. De bootcamp biedt plaats aan maximaal 30 deelnemers dus meld je snel aan. Op dinsdag 21 november ontvang je bericht of je deel mag nemen. Dan ontvang je ook meer informatie en het complete programma.

Volg Werken voor Nederland op social media

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon