Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Inhousedag Raad van State

Ben je bezig met de laatste fase van je studie rechten en ben je benieuwd hoe het eraan toegaat bij een zitting van de Raad van State? Meld je dan aan voor de inhousedag op vrijdag 3 mei 2019 in Den Haag en volg de workshops.

03
mei

Wat kun je verwachten?

Op vrijdag 3 mei 2019 organiseert de Raad van State een inhousedag voor rechtenstudenten die in de eindfase van hun studie zitten. Tijdens deze open dag maak je uitgebreid kennis met het werk van de Raad van State. Door het bijwonen van een zitting, het volgen van workshop bestuursrechtspraak en een workshop wetgevingsadvisering kom je te weten wat werken bij de Raad van State inhoudt en hoe jij je als jurist bij de Raad kunt ontwikkelen. De dag wordt geopend door vice-president Thom de Graaf.

Waar en wanneer

Datum 3 mei 2019
Tijd 09.00 - 17.00 uur
Locaties Kneuterdijk 22, Den Haag

Aanmelden

Wil je weten of werken bij de Raad van State iets voor jou is? Ga dan naar de website van de Raad van State voor meer informatie en meld je aan.

Volg Werken voor Nederland op social media

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon